Fali pihenő polccal, függőhíddal

Nincs raktáron

Cicánk szívesen pihen egy megnyugtatóan körülölelő kosárban. Befészkeli magát, és mindent lát a biztonságos kötélfonatok közül. Összeépítve egy függőhíddal, egyszerűbben tud feljutni a magasabb területre. A hozzácsatolt polclap /40cm/ pluszlehetőséget ad a nézelődésre.

Kellemes, puha párnával vonzóbb alvóhellyé tehetjük kedvencünk számára.

A szőnyeg külön rendelhető!

Hosszúsága egyedi igények alapján változtatható. / 105 cm /

/ A terméket készre szerelve szállítjuk. Felszereléséhez szükséges csavarokat mellékeljük. / 

Magassága: 35 cm

Szélessége: 42 cm

Hosszúsága: 65 cm

A kötél erős "macskabíró" Szizal- ból készült. Természetes alapanyaga és semleges szaga teszi termékeinken használhatóvá.

A hosszú élettartam biztosítása érdekében a termék rétegelt nyírfából készült. A fa részek anyagvastagsága 18mm. A felület polírozott a szélek lekerekítettek. A tartóoszlopok tömör kerek bükkfából készültek.

Felületkezelése KREIDEZEIT 'pure solid' kemény viasz olajjal történt. Sem oldószert, sem vizet nem tartalmaz, kizárólag természetes olajokból és gyantából áll. Viasztartalmánál fogva gyönyörű selymes és kellemes tapintású felületet eredményez.

Ezzel a kezelési móddal nemcsak szép látványt érhetünk el, hanem bútoraink ellenállóbbá válnak a porral, a szennyeződéssel és a nedvességgel szemben. Nedves ruhával nagyon egyszerűen tisztítható.

Környezetbarát, egészségre ártalmatlan anyag. Kisállatbútorok, gyermekbútorok felületkezelésére kiválóan alkalmas.

Variáció kiválasztása:

35.500 Ft-tól
Please select variants first